diumenge, 12 de febrer del 2017

Seguim avançant (12/02/2017)

Cap de setmana amb molt bon regust degut a les victòries dels alevins i dels infantils, tant masculí com femení, i sobretot pel bon partit, tot i la derrota, del nostre cadet.

C.H. Castelldefels - C.BM. Esparreguer Benjamí

Bon partit el que es va poder veure dissabte al matí al pavelló de Can Vinader de Castelldefels. Els nostres es presentaven amb la incorporació de dos jugadors pre-benjamins i amb ganes de fer una bona feina, i, la veritat és que no ens van decepcionar. Totes les parts van estar molt disputades, i les tres primeres van caure del cantó de l'equip local, només a l'última es va aconseguir un empat que va deixar el marcador en un 11 a 5, que no reflexa la igualtat que va haver-hi sobre la pista. Durant el partit es van veure jugades combinatives de força mèrit, o ajudes defensives, o fins i tot accions de contraatac molt treballats durant els entrenaments i que sembla que ara comencen a donar fruits. Com a punt negatiu, les pèrdues de pilota, que és el punt feble d'aquest equip. Cal continuar treballant!!!!

C.BM. Esparreguera Aleví - CE Molins de Rei Handbol

Fins a 12 jugadors va disposar el nostre tècnic Sergi Almagro pel partit de dissabte al pavelló de "El Castell". Això mostra les ganes que tenen i evidentment això es tradueix a la pista, on es va poder veure un bon partit de tot el col·lectiu amb molt poques perdues de pilota i bona defensa. A l'atac, la pilota es va moure de manera ràpida, i va fer ineficaç la feina defensiva del CE Molins. Resultat final 10 a 6 i els nostres continuen al capdavant de la classificació, invictes en aquesta segona fase, i el que és més important, les noves incorporacions van agafant ritme i van agafant nivell. Felicitats !!!!

C.BM. Esparreguera Infantil Femení - CH Vendrell

Partit còmode per les noies de Sergi Gibert que aquest cop van estar dirigides pel seu segon Cesar Carrera. El partit només va tenir un marcador igualat durant el primer quart, on, degut a les errades en el pases i les pilotes perdudes, les visitants disposaven de diverses oportunitats per marcar. En el segon, aquestes errades van desaparèixer i al millorar una mica la defensa, l'equip esparreguerí va aconseguir marxar en el marcador. Totes les jugadores ho van fer molt bé, sobretot en defensa, que obligaven a llançaments llunyans que feia relativament fàcil la tasca de la portera, que, com sempre va tenir un paper destacat. En la part ofensiva, es nota cada cop més un bon joc combinatiu, i totes les nostres van sortir amb un gol en el seu casiller. Resultat final 21 a 9, primer partit de la segona fase i primera victòria, aquest és el camí!!!!

C.BM. Esparreguera Infantil Masculí - CH Sant Fost

Jornada 14 la disputada aquest cap de setmana a Esparreguera. El rival, l'handbol St. Fost que es presentava al partit amb un equip just d'efectius. Ja ben d'hora els esparreguerins han demostrat la seva superioritat i han marxat en el marcador, cosa que l'entrenador rival ha intentat aturar amb un temps mort. A la represa l'equip local ha realitzat un canvi a l'americana, tots els jugadors nous, donant així un altra vegada la vitalitat del començament, cosa que ha fet inútil el temps mort, ja que la diferència ha seguit creixent fins als 18-9 amb què ha acabat el primer temps. A la segona part l'Esparreguera no ha baixat el nivell i ha mantingut les diferències en el marcador, arribant al final amb un resultat clar de 33-17. Avui un partit més tranquil del que s'esperava on els locals han aprofitat per provar accions practicades als darrers entrenaments. Amb aquesta nova victòria, l'equip continua com a segon classificat del seu grup.

CH Sabadell - C.BM. Esparreguera Cadet Masculí

Molt bon partit el viscut aquest diumenge a les 9:00 del matí a Sabadell. Gran inici dels nostres, on al minut 5 guanyaven 0 a 3, amb una gran aportació defensiva i, com ja és habitual, de la porteria. Poc a poc, els locals han anat trobant algunes accions individuals que els permetia trobar forats a la sòlida defensa de l'Esparreguera.
Les forces comencen a decaure sobre el minut 24 de la primera part, on amb un 9 a 10 favorable, s'encaixa un 3 a 0 de parcial que fa arribar als locals al 12 a 10 de la mitja part.
Els 10 primers minuts de la segona part han estat el pitjor del partit, i els locals ho han aprofitat per fer un 12 a 2 de parcial. Resultat final de 32 a 20, un marcador massa gran pel que s'ha vist a la pista.
Com sempre, destacar la gran aportació dels 4 infantils i dels porters Adrià i Roger, però aquesta vegada volem felicitar a tot l'equip per la gran mitja part que ens han ofert, potser la millor de tot el campionat. A seguir lluitant nois!!!