dilluns, 27 de març del 2017

Molt més que un punt (25/03/2017)

Moltes vegades un empat pot semblar poc, i potser en aquest cas és podria dir que el Cadet masculí de l'Esparreguera va fer prou mèrits per endur-se la victòria, però el fet realment important és que dissabte es va aconseguir el primer punt d'aquest equip i que és el fruit d'un esforç per part de molta gent. Seguiu lluitant i gràcies pel partit de dissabte!!!

C.E. Molins de Rei - C. BM. Esparreguera Benjamí

Molt bon partit el que es va poder veure al Pavelló Municipal de Molins de Rei entre aquests dos joves equips. El partit va estar molt disputat les tres primeres parts, on l'equip local aconseguia endur-se la victòria però per un estret marge de gols. Es van poder veure jugades de força mèrit per part dels dos equips, amb accions ràpides dels molinencs contrarestades per un bon joc combinatiu dels esparreguerins. Només a la darrera part, i fruit de les pèrdues de pilota (punt feble durant tota la temporada) i dels canvis, l'equip local va aconseguir una victòria clara. Resultat final 12 a 4, però marxem amb un molt bon sabor de boca i amb la sensació que aquest és el camí a seguir.

C. BM. Esparreguera Aleví - E.H. Sant Vicenç

Dissabte a les 9 del matí l'equip aleví es jugava el liderat del grup enfrontant-se a un Sant Vicenç que venia amb ganes de posar les coses difícils.
El primer quart va començar molt malament pels esparreguerins, moltes perdues de pilota i una manca d'actitud defensiva va provocar que el resultat final fos de 6 a 13. Per poder guanyar el partit, els nois/es de Sergi Almagro havien d'aconseguir guanyar les altres tres i, tot i aconseguir-ho, les coses no van acabar de funcionar en cap moment. Resultat final 10 - 6, però mal sabor de boca, aquests nois/es ens tenen acostumats a jugar molt millor, i sobretot a tenir una actitud més positiva a la pista. Només l'atac es va salvar, on les coses surten soles, com és habitual, fallant molts pocs llançaments a porteria.

C. BM. Esparreguera Infantil Femení - Handbol Rubí

Partit interessant el que tenia l'equip femení de l'Esparreguera contra l'handbol Rubí, un partit on estava en joc la primera plaça del grup. Un inici on la defensa local 3.2.1 no sortia com era de desitjar, les visitants imposaven la seva envergadura i potència a l'hora d'atacar, però no s'hagut d'esperar gaire per veure la reacció de les noies locals, bones accions provinents dels encreuaments de les primeres línies acabaven en gol. A la segona part, minut 10, una falta d'idees a l'atac va provocar que el Rubí agafes diferències prou grans per fer demanar un temps a l'entrenador local. Un parell de retocs i la diferència que havia al marcador es va escurçar ràpidament. Bones defenses provocaven contraatacs ben finalitzats, i la il·lusió de la remuntada feia que l'equip visitant estigues més nerviós i perdis pilotes a l'atac. Tot i la remuntada en el marcador, el temps va fer que no s'acabes de recuperar la diferència que hi havia. Així va acabar el partit amb un 17-22 a favor del Rubí, però amb regust molt bo que fa tenir moltes esperances en aquest equip que millora dia a dia.

C. BM. Esparreguera Infantil Masculí - BCN Sants

L'infantil masculí ha rebut la visita del sempre lluitador BCN-Sants, el partit va comenzar molt igualat on la defensa local no rutllava com era d'esperar, la poca intensitat dels jugadors locals feia que l'atac barceloní acabes gairebé sempre en gol. Només l'eficàcia en atac dels esparreguerins feia que el marcador no es decantès del costat del BCN-Sants.
Arribat el minut 15 de la primera part un canvi defensiu de l'equip local acompanyat d'un augment d'intensitat defensiva ha fet que l'Esparreguera comences a marxar en el marcador. A la segona part el partit ha estat una còpia dels últims minuts de la primera, una bona defensa provocava contraatacs ben finalitzats i la diferència en el marcador augmentava progressivament. Es aleshores quan la pressió del marcador ja no era important, que les accions de dos contra dos i les circulacions de les primeres línies han començat a veure's a la pista. Combinacions que feien un partit més vistos i entretingut. Al final, un resultat just, 32-24 a favor dels locals i un altre victòria que manté a l'equip en segona posició del grup.

C. BM. Esparreguera Cadet Masculí - C.H. Martorell

Gran alegria que ens han donat els nostres cadets, on han aconseguit competir fins el final i han tret un punt d'or!!!! Cadet Masculí 30 - 30 C. H. Martorell
El partit va començar amb els nostres massa espesos, on els visitants van aconseguir els primers avantatges, amb una màxima renda de 5 gols. Una apretada al final de la 1a part ens ha apropat al marcador, i deixava el partit obert per la segona.
La segona part ha estat vibrant, on gràcies a la millora defensiva, els nostres han remuntat a base de contraatacs, aconseguint posar-se davant en el marcador amb una màxima avantatge de 2 gols. Al tram final, s'ha arribat 30 a 29, i possesió visitant. Amb 2 jugadors nostres exclosos, el Martorell ha aconseguit el gol de l'empat al darrer instant. Cal destacar el gran ambient viscut avui, on públic i afició ens han fet gaudir d'allò més.
Com a punt negatiu només dir que a la darrera acció de la primera part, l'Infantil Albert, ha patit una forta torçada de tormell que el tindrà apartat un mes de les pistes.
Molts ànims Albert, espere'm disfrutar-te el més i millor aviat possible!!!!!