diumenge, 5 de març del 2017

Regust positiu (04/03/2017)

Si seguim amb la connotació curinària, podríem titular així els resultats dels diferents equips del club d'aquest cap de setmana.


C. BM. Esparreguera Benjamí - C. H. Sant Joan Despí

Primer dels partits disputats el dissabte al pavelló de "El Castell". L'equip visitant disposava d'un parell de jugadors que van marcar les diferències en totes les parts, fins i tot a la darrera, on el marcador ja era prou clar i la victòria ja era matemàtica. De totes formes, tot i les dificultats, l'equip esparreguerí va realitzar una molt bona tasca defensiva, amb moltes ajudes i intentant neutralitzar les penetracions dels seus millors jugadors, que eren els que portaven gairebé tot el pes ofensiu. A l'atac, es van poder veure algunes accions de mèrit, buscant al company lliure de marcatge, encara que va faltar una mica de rapidesa en les passades, fet que va provocar algunes pèrdues de pilota. Marcador final 4 a 12, però tret de dues parts perdudes clarament, les altres dues es va poder plantar cara.


C. BM. Esparreguera Aleví - C. H. Gavà

Molt bon partit el que es va poder gaudir dissabte a Esparreguera, diríem que raspant el 10. L'equip visitant no ho va posar fàcil i l'atac ha costat una mica, a més a més s'han comés algunes petites errades que són fàcilment corregibles. Respecte la defensa, molt millor, comencen a sortir les ajudes de manera natural i les recuperacions de pilota són ja habituals. L'equip tècnic està molt content per la intensitat del partit, que no ha baixat en cap moment, i per la setmana d'entrenament, on tot i venir d'una derrota els nois/es de Sergi Almagro s'han posat les piles. Marcador final 9 a 7, per tant dues parts guanyades, una empatada i una perduda. Excel·lent nois/es, seguim millorant i aprenent!!!


C. BM. Esparreguera Infantil Femení - C.H. Sant Esteve

Últim dels partits disputats a casa i treballada victòria per part de les noies de Sergi Gibert. L'equip esparreguerí es va trobar un complicat Sant Esteve Sesrovires que va plantar cara fins al final. La defensa molt oberta i agressiva que presentava l'equip visitant ha fet que l'equip esparreguerí no pogués combinar còmodament en atac, arribant així a un 10 a 7 a la mitja part. A la represa però, després d'uns ajustaments tàctics i gràcies a la millora de la defensa i, un cop més, a l'encert de la nostra portera, les noies d'en Sergi han anat sumant gols al marcador, arribant fins al 24 a 13 final. Tercera victòria de tres partits d'aquesta segona fase, resultat que les continua mantenint en el més alt de la classificació.


Safa Horta - C. BM. Esparreguera Infantil Masculí

Partit dels que fan afició el disputat a Barcelona aquest dissabte, on l'infantil masculí visitava la pista del Safa-Horta, un dels dos equips que havien guanyat als esparreguerins a la primera volta. 
Un inici de partit on l'Esparreguera plantejava una defensa 5-1, molt diferent de la seva 3-3 que ha realitzat tota la temporada. Tot i haver-la entrenat un dia tan sols, l'equip s'ha trobat molt a gust i amb la seguretat que dóna tenir el suport de tots els companys, han pogut aturar les penetracions i el llançaments dels tres primeres linies de l'equip rival, ja que eren els més perillosos de l'equip barceloní. La defensa ha funcionat, però l'equip no trobava la clau per marxar en el marcador, així els avantatges no eren superiors a un gol. L'atac no era fluid i d'aquesta manera es va arribar a la mitja part amb un 13 a 14 favorable a l'Esparreguera.
A la represa, un 4 a 0 favorable a l'equip local els ha permès agafar una mica d'avantatge, gràcies als llançaments exteriors. Aleshores, els esparreguerins han reaccionat i amb un reajustament de la defensa han aconseguit reduir la diferència i situar-se amb un gol d'avantatge 22 a 23 i possessió de pilota quan faltaven només 50' per la finalització del partit. Però un llançament errat per part del nostre lateral Zinedine ha donat pilota al Safa-Horta que no l'ha desaprofitat per empatar el partit. L'última possessió era per l'Esparreguera i quan faltaven 20', la dehesa de la fortuna ha decidit que Zinedine seria l'encarregat de l'últim llançament, i aquest cop no ha fallat, gol i finalització del partit. Partit guanyat en un final d'infart. Felicitats a tot l'equip pel partit realitzat, a la nostra afició que no ha parat d'animar i creure en la victòria i destacar també la gran actuació dels porters Carles i Yago, que amb les seves aturades han esperonat als seus companys.


AE AULA - C. BM. Esparreguera Cadet Masculí

Equip dirigit avui per Carles Pueyo degut a la baixa per malaltia del nostre entrenador. Bon inici per part dels dos equips on l'Esparreguera mantenia el marcador gràcies a unes bones defenses i amb atacs contundents. Però com ens acostuma a passar, ens arriben els moments de precipitació i l'equip local sap aprofitar les nostres errades per col·locar-se 12 a 3 en el minut 22. Llavors l'equip reacciona i es torna a ficar en el partit, realitzant bones recuperacions en defensa i reduint la diferència abans de marxar al descans. A la represa, l'equip local ja no dóna opcions als esparreguerins, i gràcies a una dura defensa i bons atacs, comença a ampliar la diferència en el marcador per acabar amb un 37 a 15 definitiu. Tot i així, els nostres no van perdre la cara en cap moment i van lluitar fins al final.