diumenge, 19 de març del 2017

Una victòria i un empat (18/03/2017)

Aquest és el balanç en quant a victòries dels diferents equips del club, però s'ha de dir que ha estat un cap de setmana molt intens, amb enfrontaments de primer nivell i on el nostres, tot i patir derrotes, les han venut molt cares,

C. H. Gavà - C. BM. Esparreguera Prebenjamí

L'equip prebenjamí es va desplaçar, aquesta vegada, a la pista del C. H. Gavà. A la primera volta no es van poder enfrontar perquè l'equip local no disposava de prou efectius i en aquesta segona,  l'enfrontament estava plé d'incògnites. La igualtat va estar marcada en tot moment i tots dos equips van mostrar un bon nivell, cal dir que els esparreguerins van tenir una primera part espectacular, fet que va provocar que s'avancessin en el marcador. Les perdues de pilota van ser el punt feble de l'equip esparreguerí, això i la manca d'experiència en alguns moments del partit, però la bona actitud i bona predisposició per part dels nostres ens va permetre empatar el partit. Resultat final 8 a 8 i marxem de Gavà amb molt bones sensacions. Seguim entrenant nois/es!!!!

C. BM. Esparreguera Benjamí - Lycee Bel Air

Derrota sense paliatius la que va patir l'Esparreguera davant del líder de la classificació. El matí va començar de manera ben extranya quan el dinamitzador de joc (àrbitre) no apareixia, i per tant es va decidir que l'entrenador local dirigís el partit, això va provocar un cert desconcert en els jugadors, però no va ser excusa, el Lycee Bel Air va demostrar des de bon començament el perquè és el líder del grup. Els nostres no milloraven, tot i que l'àrbitre va aparèixer a la meitat de la segona part i l'entrenador tornava a les funcions habituals. El bon joc dels visitants feia mal a la nostra defensa, que perdien contínuament la marca i les passades ràpides aconseguien el seu objectiu, gol a la porteria local. Només la tercera part va ser igualada 4 a 6 a favor del Lycee Bel Air, però almenys va servir per mostrar que els nostres jugadors/es poden fer-ho bé, només és qüestió d'esforç i entrenament. Resultat final 4 a 12, però amb la sensació que de les derrotes també s'aprén, i el Lycee Bel Air és un bon equip per poder pendre nota. Felicitats!!!

C. H. Sant Esteve S. - C. BM. Esparreguera Aleví

Partit molt divertit amb molts aspectes a valorar que va caure del costat visitant per 6 a 10. L'equip va posar aquell plus de concentració que a vegades falta tot, guanyant tres parts d'un sol gol i perdent només una per també un sol gol de diferència. Un partit molt igualat tant en defensa com en atac. En l'aspecte ofensiu van sortir bé les coses, intentant evitar l'ús del bot i utilitzant més la pilota ràpida als espais. En el defensiu, era un camp molt petit i això obligava a l'equip esparreguerí a ficar el gol i a baixar ràpidament a defensar, a més a més, calia ser generós amb l'equip i s'havia d'estar atent i ajudar sempre al company. En aquesta segona fase l'equip de Sergi Almagro ha demostrat una millora molt significativa, felicitats a tot l'equip.

C. H. Odena - C. BM. Esparreguera Infantil Femení

Bon partit d'handbol el que es va veure dissabte al poliesportiu d'Òdena. Un dels partits més complerts que han jugat les noies de Sergi Gibert, on han fet una exhibició en defensa i han trenat boníssimes accions d'atac que els ha permés estar la major part del partit per davant en el marcador. Ha estat el tercer quart on, un seguit de precipitacions en atac per part de les esparreguerines, provocava que l'equip local aconseguís donar la volta al marcador. A l'últim quart els nervís de l'equip esparreguerí que veient com se li escapava el marcador conjuntament amb un molt cassolà arbitratge en accions puntuals feia que s'arribés al resultat final de 14-10. Un resultat massa ample per l'equip local que no reflexa la realitat del partit i la bona feina de les nostres noies.

Liceo Francès BCN - C. BM. Esparreguera Infantil Masculí

Partit dels que fan afició el jugat aquest dissabte per part de l'infantil masculí, un desplaçament molt difícil a casa del líder imbatut del grup D, el Liceo Francès. Inici de partit igualat on les alternances en el marcador variaven d'un gol amunt o empat. Els atacs dels dos equips sobrepassaven les defenses, unes defenses 3-3 obertes on les accions individuals del Liceo plenes de qualitat, eren contrarestades pel treball de dos contra dos de l'Esparreguera. Al minut 8 un 4-3 reflectia la gran igualtat al començament. Un seguit d'errades dels esparreguerins en atac, va fer que els locals agafessin una avantatge de 5 gols al minut 15. Això obliga al tècnic visitant a demanar temps mort. A la represa del partit, una bona actitud defensiva i sense pèrdues de pilota a l'atac ha fet possible la remuntada de l'Esparreguera fins al 15-13 amb el que es va arribar al final de la primera part. En el segon temps s'inicià amb els mateixos aspectes que la primera, defenses que no poden frenar uns atacs plens d'accions de qualitat. Un estira i arronsa al marcador on el Liceo sempre ha anat per davant amb diferències d'un o dos gols. Arribat l'equador de la segona part, les pèrdues de pilota hi han tornat a castigar als esparreguerins, un Liceo molt regular en tot el partit ha aprofitat per marxar en el marcador amb un 28-22 al minut 15. En aquest punt, l'intent de canviar el ritme del partit mitjançant un temps mort no ha tingut el mateix efecte que en la primera part, i el Liceo ha mantingut la diferència gràcies a la seva qualitat i regularitat durant tot el partit, arribant al final amb el resultat de 33-25 a favor d'un gran Liceo. Partit molt bo dels nostres nois on han plantat cara a un gran rival.

Liceo Francès BCN - C. BM. Esparreguera Cadet Masculí

Regular inici dels nostres nois, on sense jugar especialment malament, s'han trobat amb un 13 a 0 passada la meitat de la 1a part, marcador que es pot atribuir a la falta d'encert en les recepcions als moments més inoportuns, i sobretot a les bones aturades del porter local. Al tram final, però, l'Albert, un dels 4 infantils que reforça habitualment l'equip, ha aconseguit anotar 3 golets i marxar a la mitja part 15 a 3.
L'inici de la 2a part ha estat important, els nois han sortit mentalitzats de que s'havien d'exigir més, convençuts que ho saben fer molt millor, i al minut 12 de la 2a part portavem un parcial de 3 a 2. Aquesta 2a part ha estat molt més disputada, i el nostre porter Adrià ha tornat a fer un recital d'aturades. Marcador final 28 a 8.
Ara, la setmana vinent, a per la 1a victòria a Lliga davant el Martorell, som-hi nois!!