diumenge, 23 d’abril del 2017

Bravo per les noies !!! (22/04/2017)

Si una cosa s'ha posat de manifest aquest cap de setmana és la gran tasca que està fent TOT l'equip Infantil Femení. Duplicaven partit, jugant en el Consell i també en la Federació, i tots dos resultats han estat positius. Cal destacar que era el primer partit oficial de les noies de Sergi Gibert, i contra un rival que va ocupar la part mitjana de la taula a la Competició Federativa.
Moltes felicitats, us ho esteu currant molt!!!

C. BM. Esparreguera Prebenjamí - C. H. Sant Esteve Sesrovires

Els nostres han començat el partit força bé, amb bones accions ofensives i aconseguint jugades de mèrit, però a mesura que anava passant el temps, el joc s'ha anat diluint. Mica en mica, l'equip rival ha anat imposant el seu ritme i, degut al cansament i a la poca experiència d'alguns dels nostres jugadors, la victòria ha estat clara per un Sant Esteve molt més treballat 5 a 11. De totes maneres els nostres es van esforçar moltíssim i van tenir una dolça recompensa.
Seguim treballant nois/es!!!!

C. BM. Esparreguera Aleví - C. H. Sant Pere de Ribes

Partit important el que van disputar aquest dissabte els noies/es de Sergi Almagro, no per la dificultat del rival, que la tenia, sinó pel fet de trencar amb el mal resultat de la setmana anterior i de les males sensacions que va deixar.
Des de la primera fins la última part es va veure que l'actitud era diferent, moltes ajudes defensives i pocs passes perduts van ser la tònica general del partit, i quan això passa en aquest equip vol dir que la victòria és gairebé segura. Com a punt a feble, potser comentar que la pilota costava una mica de sortir de la porteria, però que quan això ja s'havia aconseguit, les accions ofensives acabaven gairebé sempre en gol local.
Marcador final 12 a 4 i felicitar a tot l'equip per la gran tasca que està fent que el manté en la part més alta de la classificació a falta de només tres jornades per acabar el campionat.

C. BM. Esparreguera Infantil Femení - C. H. Sant Boi (CEBLLOB)

El partit va començar bé per les noies de Sergi Gibert, dirigides aquest cop per César Carrera. Hi havia força fluidesa a l'atac, tot i que la defensa estava una mica fluixa, fet que va aprofitar l'equip rival per mantenir la igualtat durant la primera part.  A partir del minut 10 de la segona, les bones accions defensives i la bona actuació de la nostra portera provoca que l'equip local agafi avantatge en el marcador, avantatge que no deixaria fins a la finalització del partit. 23 a 16 i l'equip continua líder de la classificació, seguit molt a prop de l'Òdena.

C. BM. Esparreguera Infantil Femení - C. H. Gavà

Bon inici de partit amb bones defenses i gran actuació de la portera. Poc a poc anem agafant ritme i comencem a agafar avantatge en el marcador, sobretot per l'encert en atac de les nostres primeres línies i en defensa per l'increment de la intensitat. Tot i tenir un molt bon joc, les diferències en el marcador no són amplies, i s'arriba al final de la primera part amb només un gol d'avantatge.
L'inici de la segona part comença amb força desencert i l'equip visitant, amb 3 ràpids contraatacs agafa la iniciativa en el marcador. Llavors, després d'un temps mort local, es corregeixen els errors en el replegament defensiu i sobretot millora molt la concentració de les esparreguerines. Al final, i gràcies un altre cop a la gran tasca en la porteria i també a la nostra pivot, s'arriba al marcador final de 26 a 23.
No m'agradaria acabar aquesta crònica sense destacar el GRAN ambient que es va viure a la graderia, on pares, mares, germans, tiets, amics, amigues i gent en general va donar suport a les "nostres" GUERRERAS.

KH7- BM. Granollers - C. BM. Esparreguera Infantil Masculí

Últim partit per l'infantil masculí el celebrat dissabte a l'Olímpic de Granollers, una pista que sempre resulta imponent quan la trepitges. Un començament de partit on els esparreguerins van sortir molt concentrats sabedors del perill del Granollers Atl. que ja en el partit de casa van demostrar tenir molts recursos i una gran qualitat individual. De seguida el control del partit passava a mans dels nostres nois amb avantatges no superiors a quatre gols que l'equip rival anava neutralitzant, arribant a l'empat al final de la primera part 12 a 12. L'inici de la segona part ha estat una còpia de la primera, amb petits avantatges a favor dels esparreguerins, que mai passaven de dos o tres gols, un partit molt igualat on les defenses han predominat per sobre dels atacs. Força destacable les accions d'equip en atac on la circulació de pilota va ser molt rapida en alguns moments del partit que van acabar en gol. Tot i els pocs gols en atac, la millora es va veient poc a poc. Volem destacar també la gran feina del nostre central defensiu d'aquesta jornada, Pau Parcerises que amb l'absència dels dos habituals, s'ha eregit en un mur infranquejable per als vallesans. Ara queda esperar al calendari de la segona fase on segur seran partits més durs i emocionants.

SAFA Horta - C. BM. Esparreguera Cadet Masculí

Debut per oblidar dels nostres cadets, on només l'Infantil Alejandro ha aconseguit trobar el gol davant la bona defensa local. A la primera part el porter Adrià López ha evitat mals majors en el marcador amb aturades de mèrit, però a la segona part l'equip s'ha vist superat clarament per la defensa local.
Resultat final 35 a 8, i pèrdua de les bones sensacions que havia mostrat el nostre equip les darreres jornades de competició