diumenge, 2 d’abril del 2017

Cap de setmana atípic (01/04/2017)

Aquest cap de setmana s'han hagut d'ajornar dos dels partits que havien de disputar els nostres equips. Ni els alevins del Sergi Almagro ni l'infantil femení de Sergi Gibert van competir, degut a causes força semblants, ni el C. BM. Esparreguera disposava de pista per jugar contra el C. H. Sant Llorenç, ni tampoc el C. E. Vendrell en disposava per poder jugar contra les noies de l'infantil.

C. BM. Esparreguera Pre-benjamí - C. H. Costarets

M'agradaria dir que el partit ha estat igualat fins al darrer quart, que desprès d'uns minuts finals d'infart, hem perdut el partit, però que hem lluitat fins al final. Però aquesta és la versió optimista ;-)
La versió realista és que a la primera part han començat força concentrats, però a mesura que anava passant el temps, aquesta concentració s'ha anat perdent, fet que ha provocat que l'equip rival fos molt superior al nostre. La segona part no ha tingut color i l'equip visitant ha imposat el seu ritme, només a la tercera, els nois/es s'han espavilat i han jugat com saben fer-ho, plantant cara i parant a l'equip rival, a més a més de fer bones jugades combinatives. A la última part s'han tornat a relaxar i tampoc ha tingut color. Resultat final 5 a 11, però amb la sensació que es podria haver fet alguna cosa més. Seguim treballant nois/es!!!!

C. BM. Esparreguera Benjamí - C. H. Gavà

Si mirem el resultat del partit 4 - 12, o el comput de gols, es veurà que hi ha una superioritat del C. H. Gavà, però aquesta superioritat no va ser aplastant en cap de les parts. El que ha condemnat als esparreguerins són les pèrdues tontes de pilota, aquest és el gran mal. Les pèrdues de pilota començaven ja des de la porteria, amb passades massa toves o mal dirigides que es convertien ràpidament en accions contràries per l'equip rival. A part d'això, els nostres van mostrar un molt bon joc, amb jugades de força mèrit, i amb la participació de gairebé tots els jugadors dels que disposa l'equip, fins a 12 hi havia dissabte al matí. També cal dir que el C. H. Gavà és un equip que juga força bé, realitzant anticipacions a les passades contràries i sobretot amb la participació de dos jugadors que marquen les diferències.

Handbol Ribes - C. BM. Esparreguera Infantil masculí

Molt matiners han estat aquesta jornada dominical els infantils masculins. Visita al camp de l'handbol Ribes on a priori i per l'enfrontament anterior es presentava un partit propici per poder endur-se els dos punts en joc. Només començar, l'Esparreguera ja ha demostrat que volia liquidar l'encontre per la via ràpida. Una defensa 5-1 força intensa i concentrada en les ajudes ha provocat diversos robatoris de pilota que els esparreguerins han sabut aprofitar agafant un avantatge de 7 gols en 10 minuts. Un atac estàtic clarament superior a la defensa ribetana, amb accions col·lectives i de dos contra dos, han fet demanar un temps mort a l'entrenador local per mirar d'aturar la quantitat de gols que li estaven arribant a la seva porteria. Tot i això, no ha tingut cap efecte sobre l'atac esparreguerí que ha seguit picant la porteria rival, arribant al final de la primera part amb el resultat de 6-17 a favor dels visitants.
A la represa del partit, els esparreguerins no s'han relaxat i han mantingut una bona defensa, cosa que ha permès que la diferència en el marcador seguis creixent fins al 14-34 final que ha donat els dos punts a l'Esparreguera. Un partit força plàcid pels nois de l'Elsa i el Carlos on han demostrat la seva superioritat. Destacar l'aportació del nostre porter Carles que avui només ha encaixat 14 gols en 50 minuts amb aturades de mèrit inclosos diversos penals.
La pròxima jornada l'infantil avança el seu partit al dimarts 4 d'abril, per petició del Voramar, l'horari serà a les 20:30 al pavelló del Castell.

C. H. Sant Joan Despí "B" - C. BM. Esparreguera Cadet masculí

Primera part excel·lent amb una bona defensa i sobretot amb molta intensitat. En atac, es movia bé la pilota i amb bones accions individuals de les primeres línies, s'aconseguia una alternança en el marcador que obligava a l'equip rival a demanar temps mort per revertir la situació. Una mica abans d'acabar la primera part, els esparreguerins agafan la "pàjara" de cada setmana, i és una llàstima perquè en 5 minuts es tiren per terra tota la feina feta fins aleshores, marxant al descans amb un 13 a 9.
La segona part comença com acaba la primera, l'equip rival augmenta el ritme en atac i ajusten la defensa, fet que provoca que ens costi molt atacar amb èxit. Nosaltres continuem amb les pèrdues de pilota i tot això provoca que en el minut 15 l'equip local s'escapi en el marcador amb un 21 a 10 (només un gol en 15'). S'acaba el partit amb cert cansament i amb falta de claredat en atac, però estem segurs que amb les ganes que van posar a la primera part, els èxits arribaran segurs. Només els hi falta creure-s'ho una miqueta més. Aquesta setmana l'últim classificat ha fet suar al segon del grup. Som-hi nois!!!