dimecres, 24 de maig del 2017

Això s'acaba... (20/05/2017)

Si ja fa un parell de jornades que van acabar la competició "oficial" els pre-benjamins, aquesta setmana els hi ha tocat al benjamí i al cadet masculí.

Sant Joan Despí C. H. - C. BM. Esparreguera Benjamí Mixt

Molt bon partit el que es va veure dissabte al matí a Sant Joan Despí amb un equip visitant que va plantar cara les quatre parts, tot i que no va poder aconseguir la victòria en cap d'elles. De totes formes, a les tres primeres la victòria va estar a tocar, amb diferències mínimes en el marcador. Destacar l'aportació de tots els jugadors, amb una defensa força intensa, i tot i que ens van fallar una mica les ajudes, vam posar les coses difícils als locals. No em de perdre de vista que el Sant Joan Despí disposava de jugadors amb molta habilitat, i que, al partit d'anada disputat a Esparreguera, no van tenir cap mena de pietat amb els nostres. A l'atac les coses també van sortir força bé, amb llançaments força clars de cara a porteria, només dir que potser ens va faltar una mica més d'encert i materialitzar en gol les bones accions que aconseguíem trenar. Bon sabor de boca d'aquest final de lliga i a continuar entrenant que això encara no s'ha acabat.

C. BM. Esparreguera Infantil Masculí - Handbol Vilamajor

Jornada matinera al Castell la d'aquest cap de setmana, a les 9 del matí començava el partit entre l'Esparreguera i l'handbol Vilamajor. En el partit jugat a St. Antoni, els nois dirigits per l'Elsa i el Carlos van deixar escapar els dos punts després d'anar dominant tot el partit, així dons els esparreguerins no volien repetir resultat. Només començar, l'Esparreguera ha demostrat que venien disposats a no donar opció al rival, la defensa 5-1 plantejada pels entrenadors ha funcionat des del primer moment, intensa i amb moltes ajudes el Vilamajor no trobava forat per on entrar, i quan ho feia allà estaven els porters locals per acabar la bona feina defensiva. De seguida es veia reflectit al marcador amb un 4-0 inicial que posava als esparreguerins per davant. La defensa intensa provocava talls de pilota que eren ben aprofitats pels locals. Accions d'handbol senzill en atac, dos contra dos, passes i va, entrades a doble pivot de les primeres línies i accions col·lectives de circulació de pilota, feien que és veies un partit molt maco i vistos. Al final de la primera part un 15-11 a favor de l'Esparreguera mostrava el domini dels locals. Amb el record negatiu de la segona part jugada en el partit d'anada...els esparreguerins no volien que és repetís el resultat, amb aquest extra de motivació els locals no s'han relaxat en cap moment, la segona part, ha sigut un calco de la primera on l'handbol Vilamajor no ha tingut cap opció de remuntada, arribant al final del partit amb el resultat clar de 32-24 a favor dels locals. Un partit molt bo per part dels esparreguerins on el joc col·lectiu ha fet possible aquesta victòria, és just destacar la gran actuació realitzada pel nostre lateral Rubén.

C. BM. Esparreguera Cadet Masculí -

Gran partit dels nois de Joan Obiols i Carlos Pueyo per tancar la competició oficial. No era senzill, l'equip de Sant Boi es presentava amb un equip físicament superior, i començava fort el partit. Els nois van sortir esperonats per donar la seva millor imatge en el darrer partit de la temporada, i mostrant la seva millora durant l'any, van competir de tu a tu amb el Sant Boi.
A la mitja part, el resultat era de 10 a 16, part on vam desaprofitar llançaments clars davant el porter visitant.
A la segona part els nois van aconseguir tancar la defensa, i gràcies a això els porters van treure un munt de llançaments, que va permetre poder córrer al contraatac.
Amb això es va arribar a falta de 2 minuts per el final 2 a sota en el marcador i amb possessió de pilota, però no la vam poder materialitzar i finalment vam caure per un ajustat 26 a 29.
Aquest va ser el darrer partit com a tècnics del cadet d'en Joan i en Carlos, que volen fer pública la seva felicitat per haver viscut l'enorme progrés d'aquest equip de primera mà en una temporada molt complicada.
També volen agraïr l'ajuda a tots els infantils que els han reforçat partit rere partit, i especialment, el paper de l'estimat delegat Santi.
Desitjen tots els éxits possibles a tots els membres del Cadet Masculí.