dilluns, 16 d’octubre del 2017

Agafant ritme!! (14/10/2017)

Cap de setmana ple d'handbol a Esparreguera, on els benjamins, alevins, infantils i cadets disputaven els seus partits al pavelló de "El Castell".

C. BM. Esparreguera Benjamí - C. H. Martorell

Partit amistòs el que disputaven aquests dos vells coneguts, que servia perque les noves incorporacions del club veiessin la dinàmica. Fins a 13 nois i noies de Cecilio i Àlvaro es van presentar, plens de ganes de jugar, fet que presentava un problema d'organització, ja que cada part només poden jugar 5. Però amb una mica de col·laboració per part de tots, el partit va ser tot un èxit. Els jugadors que porten més temps se'ls hi nota que tenen les idees més clares, però els nous venen amb força i ja comencen a realitzar accions treballades als entrenaments. La temporada és molt llarga i hi ha marge per continuar treballant i millorant, som-hi!!!!

C. BM. Esparreguera Aleví Mixt

L'equip aleví va disputar dos partits aquest cap de setmana, tots dos corresponents al torneig d'obertura del CEBLLOB, i tots dos eran partits ajornats en el seu moment. Les sensacions dels dos partits també van ser força diferents, mentre que en el primer, contra el CE Molins de Rei es va mostrar una certa superioritat, guanyant tres de les quatre parts, al segon partit no va haver color, els nois/es del Lycee Bel Air, van ser netament superior i es van imposar a totes quatre parts. Han estat els primers partits dels nois del Sergi i el Manel, que a mesura que vagin agafant ritme, segur que ens deixen moments de gran qualitat. Seguim treballant!!!

C. BM. Esparreguera Infantil Mixt - C. H. Martorell

Segon partit amistós que disputen els nois de Joan Obiols que intenta acoplar l'equip amb totes les noves incorporacions de cara a la primera fase de la competició. Al partit es van veure molt bones accions ofensives dels esparreguerins, amb un molt bon joc combinatiu i accions ràpides de contraatac. Per contra, el punt feble, la defensa, molt tova, permetia que els nois de Jordi Florenza puguessin entrar i batre la porteria local. La setmana vinent darrer assaig contra un Sant Esteve que segur que presenta batalla.

C. BM. Esparreguera Cadet Femení - Handbol Sant Cugat

Mal partit de les noies de Sergi Gibert aquest dissabte al pavelló municipal d'Esparreguera. Un partit en el que no es va estar a l'alçada, una defensa desconeguda deixava que l'equip visitant sumés en l'electrònic cada cop que llançava i un atac molt pobre sense combinacions i ple d'errors individuals feia que l'equip visitant anés engreixant la diferéncia en el marcador amb el pas dels minuts. Així s'arribava a la mitja part amb un resultat desfavorable de 7-15. A la represa semblava que hi havia un canvi d'actitut i es podria millorar però només va ser un mirall i la tònica del partit va continuar igual fins arribar al resultat final de 15-26. Primera derrota de lliga que ha de servir per apendre dels molts errors que es van tenir i millorar per la propera setmana.

C. BM. Esparreguera Cadet Masculí 2002 - Handbol Maristes Rubí

Primera part igualada on les defenses dificultaven molt la fluïdesa del joc i deixava les recuperacions i els contraatacs com a única eina ofensiva. El marcador a la mitja part així ho reflectia 8 a 9 favorable als visitants. En la represa, els nois de Mayka i Aurora continuaven tenint molts problemes per coordinar un atac efectiu, produint llançaments sense garanties que s'acabaven convertint en contraatacs. La nostra defensa compensava els erros ofensius, però començava a tenir problemes amb el pivot, fet que va provocar 3 penalts consecutius, 2 dels quals van ser aturats pel nostre porter Adrià. Però un parcial de 5 a 0 al minut 10 de la segona part va ser decisiu, i va acabar amb un encontre que finalment va quedar deslluït. _Resultat final 12 a 19, llàstima perquè realment estan molt a prop de la victòria, l'equip ha de creure en què es pot no intentar-ho.. fer-ho!! A continuar treballant!!

Handbol Sant Joan Despí "C" - C. BM. Esparreguera Sènior Masculí

Gran partit el que es va jugar diumenge al matí al pavelló de Sant Joan Despí tot i la inusual hora 9:15h del matí. L'equip local es presentava amb un equip molt jove i ràpid que feia anar de bòlid a la defensa esparreguerina agafant una avantatge de 3 gols als primers minuts del partit. Però poc a poc els nois d'en Pep Muriana anava retallant diferències fins a donar la volta al marcador i posar-se amb una avantatge de 2 i 3 gols que es va poder aguantar durant gran part del match. Als minuts finals una canvi de defensa local a 4-2 pressionant als laterals conseguia reduir l'avantatge visitant a 1 gol. A falta de només 15 segons amb un jugador menys, l'equip visitant no va saber retenir la pilota i perdia una pilota que aprofitava l'equip local per empatar el partit in extremis. Punt important l'aconseguit davant d'un rival directe però que deixa un mal sabor de boca tenint en compte que tot estava de cara per poder anotar una victòria més al nostre casiller.