dilluns, 16 d’octubre del 2017

Jornada inter-setmanal (12/10/2017)

Aquest dijous, dia 12 es va celebrar una jornada de lliga corresponent al Sènior Masculí i també es va avançar el partit que havia de disputar els cadets del 2003. Les sensacions d'ambdos equips van ser força diferents.

C. BM. Esparreguera Cadet Masculí 2003 - CH Vilamajor

Ha començat la temporada pel Cadet masculí 2003. En partit avançat al cap de setmana, jugàvem contra el Vilamajor, un vell conegut de la temporada passada. Sabíem que no podíem començar adormits el partit, però no ha estat així, una defensa tova i un atac sense idees ha provocat el primer temps mort, ja que el marcador al minut 14 era de 3 a 10 a favor del visitants. Quatre paraules tècniques i quatre canvis han fet que l'Esparreguera recuperés el seu ritme, mantenint la diferència fins al final de la primera part amb el resultat de 15-22.
A l'inici de la segona part tot ha canviat, la defensa ha començat a marcar diferències, sempre recolzada per la bona actuació de Yago. L'atac ha començat a jugar amb ordre i sense precipitació, amb accions de dos contra dos i entrades a doble pivot que han fet mal a la defensa vilamajorí, al minut 15 de la segona part, ja gairebé havíem remuntat els set gols d'avantge que duia el Vilamajor, 24-26. Un altre canvi complet d'equip, col·locant gent fresca al camp ha fet que, amb la gran empenta que donava la nostra afició i l'aportació bestial del porter local Carles al tram final del partit, s'acabés de remuntar i posar-se dos gols per sobre. Només la mala sort i alguna decisió dubtosa, ha fet que el resultat final fos empat a 35.
Per oblidar els 15 minuts inicials que han penalitzat molt, i per recordar la gran segona part de tot l'equip. Nois!!!!!...gracies per fer-nos gaudir!!!! A seguir treballant.

C. BM. Esparreguera Sènior Masculí - OAR Gràcia Sabadell

L'equip local es presentava imbatut davant de la seva afició desprès de dues jornades, però un mal començament dels esparreguerins, que al minut 10 perdien per 5 gols de diferència, ja feia preveure que les coses no anirien bé. I així ha estat, aquests 5 gols de diferència s'han mantingut durant gairebé tot el partit. Les bones accions combinatives dels sabadellencs, acabades de manera magistral pels seus extrems, feien inútil la feina ofensiva dels nostres. Només en un moment de la segona part el marcador s'ha igualat una mica, 23-24, pero l'OAR aconsegueix aguantar el marcador i amb alguna decissió arbitral dubtosa es torna a ampliar la diferència. A falta de tres minuts pel final el resultat era de  25 a 28. Un ultim intent desesperat dels esparreguerins no aconsegueix l'objectiu i acaba amb el 26 a 33 final. Mal resultat pels nois de Pep Muriana, però mirant la resta de resultats del grup, cal dir que serà una Lliga molt disputada i amb molts candidats a pujar. La propera jornada, Sant Joan Despí "C", un altre candidat a l'ascens.