dilluns, 13 de novembre del 2017

Cròniques 11 de Novembre de 2.017

Si la setmana pasada era el infantil Mixte qui començava la competicio oficial, aquesta ha estat el torn del Benjami Mixte, un equip jove pero amb molta empenta.

H.CORNELLA -  10    BENJAMI  MIXTE -  6
Primer partit oficial de la primera fase del nostre jove equip i molt bones sensacions. El rival, el Cornellà és un vell conegut i sempre ha tingut un nivell força semblant al nostre. I aquest cop es va repetir el guió, una primera part favorable als locals amb bones accions ofensives, provocava molts errors defensius per part del esparreguerins. Però les coses van canviar a la segona part, on les ajudes defensives van frenar el seu atac i les nostres passades aconseguien clares posicions de gol. A la tercera, l'equip local ajusta una mica la seva defensa i amb ràpides accions individuals torna a superar-nos. A la quarta i definitiva, la igualtat va ser la tònica però la diferència va ser l'encert de cara a porteria, mentre que els locals materialitzaven totes les seves accions, les dels nois/es de Cecilio i Àlvaro les desaprofitaven amb llançaments alts que sortien dels límits de la porteria. Resultat final 10 a 6 però amb unes molt bones sensacions i amb la incorporació dels nous fitxatges que fan augmentar l'alegria i el bon ambient al camp. Felicitats!!!!

C.H. VILANOVA -  17    INFANTIL MIXTE  - 11
2on partit dels nois/es de Joan Obiols, aquesta vegada desplaçant-se a la localitat de Vilanova i La Geltrú. Malauradament, l’equip només es va desplaçar amb 9 dels seus efectius, provocant que només tinguessin 2 recanvis a la banqueta. El rival plantejava una defensa 5-1 molt tancada, i va dificultar, com és normal, la labor dels nostres en el àmbit ofensiu ja que en categoría Infantil les defenses tancades no son recomanades per la dificultat que normalment tenen els joves a poder superar-les. A la primera part, el resultat va ser un pobre 3 a 1, on la diferencia va estar en l’eficacia en el llançament, no va ser per oportunitats obtingudes, tot-hi el plantejament local, que en el marcador només tinguesim un sol gol. A la segona part, es va veure una lleu milloria, però els nostres encara es veien superats per l’equip local, vam precipitar-nos amb alguns llançaments exteriors massa lluny de la portería contraria i ho vam pagar rebent alguns contraatacs dels VIlanovins. El descans va serenar als Esparraguerins, i van gaudir dels millors 12 minuts que portem de la temporada, superant en tot moment als locals, aconseguint un resultat molt favorable, que ens donava el resultat parcial favorable i ens apropava en el marcador total de gols (10 a 9). Però, la 4ª part no va servir per acabar de materialitzar la remuntada, més aviat al contrari, els locals van aprofitar el desgast físic patit pels nostres i es va acabar el partit amb un desfavorable 17 a 11.  Cal destacar l’aportació dels extrems, que tot-hi no rebre gaire sovint la pilota, cada acció que van tenir la van saber aprofitar per ajudar a l’equip.

CADET FEMENI - 22    POLINYA - 18
Aquest dissabte el cadet femení jugava a casa el primer partit de la segona volta contra el Polinyà, el darrer classificat de la lliga. El partit va ser més dificil del que s’esperava en un principi i la mala defensa de l’equip local, sumat a les múltiples errades en atac, feien que el Polinyà anés marxant en el marcador poc a poc arribant a la mitja part amb un resultat desfavorable de 9-12. A la represa l’equip Esparreguerí va saber enfortir la defensa i això va permetre robar pilotes i que l’atac rival els hi costés més llençar a porteria amb facilitat, cosa que es va saber aprofitar i anar sumant gols en el marcador fins fer possible la remuntada i arribar al resultat final de 22-18. Una victoria que dona ànims a les noies que venien d’enllaçar tres dures derrotes seguides.

CADET MASCULI 2003  -  37    C.H. SANT ESTEVE PALAUTORDERA  -  32

Segona victòria del cadet 2003 davant d'un dels equips capdavanters del grup. Avui ens visitava el St. Esteve de Palautordera, per primera vegada des de que ha començat la temporada, l'equip local iniciava el partit manant al marcador. Una defensa intensa i prou concentrada propiciava contraatacs directes i uns atacs molt fluids. Els passes i va i les entrades a doble pivot de l'atac esparreguerí trobava forats a la defensa 3:2:1 del St. Esteve. Cap al minut 20 de la primera part les defenses han desaparegut del camp i els atacs han imposat la seva llei, arribant al descans amb un empat a 19.  A la represa del partit els nois del Carlos i l'Elsa han sortit disposats a liquidar el partit, una forta defensa amb moltes ajudes provocaven perdudes de pilota al St. Esteve, ben aprofitades per l'atac local amb contraatacs directes o de segona onada. A la segona part els locals han sigut els clars dominadors del partit, ni tan sols amb una doble exclusió a 4 minuts del final, ha fet patir pel resultat, al final 37 -32, victòria merescuda davant d'un bon equip.