dilluns, 13 de novembre del 2017

Cròniques 4 y 5 de novembre de 2.017

Primer partit a la categoria Infantil dels nois de Joan Obiols, equip que compta amb 5 Alevins i bona part de la plantilla nova en aquest esport.

INFANTIL MIXTE -  9    H. SANT ANDREU DE LA BARCA - 32
Es preveia un partit complicat, davant les circumstàncies i veient la superioritat física dels visitants, però els joves esportistes es van ficar el “mono de treball” i van pencar de valent.  A l’inici del partit els nostres es veien superats per les dimensions del camp i per el factor novetat en tot el que implica el joc, però no van deixar d’esforçar-se per tal d’iniciar-se de la millor manera possible a l’handbol en camp gran. Gràcies a aquest esforç, van aconseguir materialitzar algun contraatac, i algun desaprofitat, com el de la darrera acció de la 3ª part, on el resultat era de 3 a 4, i hagués significat el gol de l’empat!
En atac, la 3.2.1 plantejada per l’equip visitant ens va ficar en problemes, però quan es va tenir paciència la nostre 1ª línia va aconseguir arribar varies vegades a situacions clares de llançament a porteria. Cal destacar la notable aportació dels porters, aconseguint nombroses aturades de mèrit. El resultat final va ser de 9 a 32 en gols.

 C.H. SANT JOAN DESPI “B” 21     CADET MASCULI 2003 - 23
Brillant i molt atractiu el partit jugat aquesta setmana a St. Joan Despí, arribàvem amb la idea que seria un partit dur i no ha decebut, el St. Joan Despí, colíder del grup, es veia sorprès per la gran concentració dels esparreguerins en els primers compassos del partit, on els nois del Carlos i l'Elsa, defensaven amb molta intensitat, provocant errades als rivals. On no arribaven els defenses, allà apareixien els dos porters dels visitants, el Carles i el Yago que aturaven gairebé tot el que anava a porteria. Això, amb un atac ordenat i efectiu feia que l'Esparreguera domines durant tota la primera part amb diferències d'entre 2 i 5 gols, així marxaven al descans amb un clar 9 a 14 a favor dels esparreguerins.
A la represa del partit, la seriositat i el treball no ha afluixat, les diferencies gairebe, no baixaven, d'aquesta manera s'ha arribat al final del partit amb la victòria dels visitants per 21-23. Destaquem la gran actuació dels porters i l'actitud dels jugadors que han mantingut una intensitat molt alta durant els 60 minuts.

Ara toca seguir treballant!!!!.