dijous, 18 de gener del 2018

Prèvia a la jornada del 20 i 21 de gener

Ja tenim a tocar el cap de setmana, ple de partits per jugar!!

Poca activitat aquest cap de setmana al Pavelló de El Castell, amb només dos partits, un dissabte i l'altre diumenge.

El dissabte el nostre Benjamí Mixte rebrà a El Castell al H. Esportiu Castelldefels, un rival sempre difícil. Els nostres sortiran com sempre a fer-ho el millor possible i a passar una bona estona gaudint de l'Handbol.

Per la seva banda l'Aleví Mixte es desplaçarà cap a sant Pere de Ribes, on el rebrà el Lyceé Bel AIr Rojo. De ben segur que miraran de seguir la línia ascendent que porten.

També l'Infantil Mixte jugarà lluny de El Castell, a Esplugues, el seu rival serà l'Handbol Esplugues Vermell, una oportunitat més de créixer per aquest jove equip que tan bones sensacions esta donant.

El Cadet Femení viatjarà cap a Sant Esteve de Palautordera, amb la idea de mantenir la línia dels darrers partits i lluitar per la victòria.

Lluny, lluny viatjarà el Cadet Masculí 2003, cap a Andorra la Vella, un rival inèdit, el H.C. Serradells Andorra. Esperem que el llarg viatge no desconcentri als nostres, que porten una línia ascendent de joc i resultats.

Fins a Sant Cugat es desplaçarà el Cadet Masculí 2002, amb l'objectiu de recuperar les bones sensacions de partits anteriors.

I finalment el nostre Sènior, ja en diumenge i a casa, rebrà al C.H. Sant Andreu. Després de la derrota de la setmana passada, els nostres volen guanyar per seguir somiant.

Molta sort a tots els equips!! Us esperem!!