dimarts, 20 de març del 2018

Cròniques jornada 17 i 18 de Març

10ª Trobada de Mini-handbol - Torneig Mariano Ortega.

Gran matinal d'handbol la que vam viure el passat dissabte, on celebrarem com ja és habitual la trobada de les escoles. Quasi 100 nens van poder gaudir amb diferents partits de mini-handbol i altres activitats.

Ben d'hora al matí s'aplegaven al pavelló de El Castell els nostres equips Prebenjamí, Benjamí i Aleví que juntament amb els nois i noies de les escoles del poble que practiquen multi-esports van celebrar diferents partits de mini-handbol en les diferents categories. Mentrestant, alguns els nostres jugadors dels equips cadets masculí i femení van preparar diferents activitats de lleure i tècniques, perquè els nois i noies poguessin passar un matí divertit.
Hem pogut gaudir de multitud de partidets, jocs, circuits i un esmorzar de germanor amb el quasi 100 nois i noies presents avui.
Volem agrair la col·laboració de l'Ajuntament, Monitors de les escoles, els nostres col·laboradors, entrenadors, delegats, junta directiva i en especial als pares i mares i als jugadors que ens van acompanyar dissabte!!














 

Pel que fa a la competició, el Cadet Femení va veure ajornat el seu partit i només el Cadet Masculí 2003 es va alçar amb la victòria.

C.H. Sant Andreu de la Barca 26 - Infantil mixte 16

Una mica de decepció en l'equip entrenat per Joan Obiols, que han vist com una diferència en el marcador semblava xafar una bona dinàmica d'entrenaments i del gust de victòria de la setmana passada.
Però no, sincerament, la diferència en el marcador ha estat exagerada, si és cert que els locals tenien millor físic i més entesa en el joc posicional, però els nostres han lluitat de valent i han seguit traient profit d'algunes de les millores en el joc.
El partit ha començat espès pels nostres, on una passivitat en el contacte defensiu permetia als locals marxar 4 a 0 d'inici. Però, els nostres, no han decaigut, i a la 2a part (avui, per fi, han jugat 4, com marca el Consell Esportiu) han rebut només 2 gols (i 1 ha estat un regal de la nostra defensa...) però, tot i així, no aconseguien trencar la barrera dels 4 gols de diferència (casualment, la guanyada pels locals a l'inici del partit...!!), i és que hi ha hagut nombrosos llançaments en bona posició per anotar gol, que els nostres han errat, entre fores, pals, i aturades del porter.
A la 4a part, una sèrie d'imprecisions en la passada-recepció ha permès marxar de 10 gols de diferència al Sant Andreu.
Per part positiva, la millora en les ajudes defensives comença a ser notable (de les 3 vegades que hem jugat amb el Sant Andreu, aquesta a estat la que menys gols hem rebut) i el joc amb pivot comença a ser un maldecap per les defenses contràries.
Si la setmana passada celebràvem el retorn d'Alexis, aquesta celebràvem la de Rubén, i Albert, tot hi encara estar lesionat, s'ha apropat a animar als seus, i de ben segur el tornem a tenir amb nosaltres aviat.

C.H. Pardinyes 23 - Cadet masculí 2003  30

El cadet 2003 es desplaçava a la capital del Segrià per jugar contra l'Handbol Pardinyes. Inici del partit amb bona concentració per part dels visitants, on la defensa esparreguerina no deixava forats i provocava recuperacions de pilota. L'atac trobava llançaments clars, però no acabaven en la xarxa local tantes vegades com hauria sigut el que és normal. Unes vegades per desencert dels atacants i unes altres per la bona actuació dels porters lleidatans, que de llarg, van ser els millors de la primera part. Tot i això, l'Esparreguera va dominar clarament el primer temps tal com reflectia el marcador al final dels primers trenta minuts, 9 a 15.
A la represa del partit, els lleidatans van sortir amb més empenta i força que els visitants, l'atac local amb llançaments exteriors i combinacions amb el pivot estava portant de cap a la defensa esparreguerina, sense intensitat, i sense saber com reaccionar al 4-2 proposat pel Pardinyes. L'atac seguia igual que la primera part, trobant porteria però amb baixa efectivitat, tots dos factors propiciaven que la segona part fos igualada, tant, que al final del partit, tot i el 23-30 que hi havia en el marcador, el parcial havia sigut de 14-15. Bona segona part del Pardinyes i un partit molt espès pels visitants, que s'emporten els dos punts sense jugar un gran partit. S'ha de seguir treballant.

H. Esplugues groc 38 - Cadet maculi 2002 22

El desplaçament a casa de l'Esplugues Groc presagiava un partit difícil. I així va ser. En la primera part, els nostres jugadors van tenir força errors en atac que l'equip contrari aprofitava per fer contraatacs i convertir-los en gols. Això va fer que pugés ràpidament el seu marcador, i que la diferència de gols a la meitat de partit fos d'onze. Però a la represa, els nois van sortir motivats i amb ganes de lluitar i això es va veure tant en defensa, a vegades fins i tot massa forta, com en atac. El resultat final del partit va ser de 38 a 22 però amb el regust que hem après a refer-nos de mals inicis.