dijous, 22 de març del 2018

Prèvia jornada 24 i 25 de març

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Cap de setmana intens a El Castell el que s'acosta, amb un dissabte ple de partits.

Començaran els nois i noies del Benjamí que tindran dos partits aquesta setmana, primer contra el C.H. Ràpid Cornella i a continuació contra el Lycée Bel Air Blanco, aquest darrer partit que es va ajornar en jornades anteriors. Molt s'hauran d'esforçar els nois i noies d'en Cecilio i Alvaro amb dos partits seguits, però segur que gaudirem de bon joc i diversió.

A continuació serà hora de l'Infantil, amb ganes de recuperar les sensacions i el bon joc, rebrà al H. Esplugues Vermell, una nova oportunitat de seguir creixent com equip.

Tancaran la matinal de dissabte a El Castell els nois del Cadet masculí 2002, que s'enfrontarà al CH Vilanova Hipersimply 1978, un rival més assequible que els de jornades anteriors, amb l'objectiu d'obtenir la victòria.

També el dissabte, però lluny de casa, a Sitges, l'Aleví s'enfrontarà al SEA Escola Barrachina. Els nois i noies d'en Sergio i Manel segur que voldran repetir les bones actuacions de jornades anteriors.

També el dissabte, però a la tarda, el nostre Sènior viatjarà fins a Sant Boi per enfrontar-se a l'equip local, una pista sempre complicada on de ben segur els nostres tractaran de fer un bon partit.

Ja en diumenge, les noies de Cadet femení s'enfrontaran al CH Vilanova Hipersimply, un altre rival complicat. Les noies buscaran un bon resultat per seguir lluitant per la classificació a la fase final de la Copa.

El Cadet masculí 2003 i el Prebenjamí descansen aquesta setmana

Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?