dimarts, 10 d’abril del 2018

Cròniques jornada 7 i 8 d'abril

Després de l'aturada de Setmana Santa, els nostres equips han tornat a la competició aquest cap de setmana, amb sort desigual. Només l'Aleví mixt va aconseguir la victòria, sumat al meritori empat de les noies del Cadet femení. La resta d'equips en competició, malgrat haver jugat bons partits, van caure derrotats en els seus enfrontaments.

Handbol Molins Benjamí negre 10 - Benjamí mixt 6

Bon partit el disputat pels nois/es de Cecilio i Alvaro aquest cap de setmana a Molins de Rei. El començament va ser meteòric pels esparreguerins on es va aconseguir un parcial de 3 a 0, però de mica en mica els locals van començar a mostrar les seves credencials i van aconseguir donar-li la volta al marcador, emportant-se la primera part. La segona i la tercera també van caure del costat local, aquest cop amb no tanta igualtat, tot i que el bon joc sempre va estar present en els nostres. A la darrera i última part es va aconseguir un avantatge inicial que i, tot i els nervis per part dels jugadors d'ambdós equips, aquest cop ja no es va deixar escapar. Resultat final de 10 a 6 però amb unes molt bones sensacions. Continuem aprenent nois/es!!!!

Lycée bel Air Azul 4 - Aleví Mixt 12

Després de les festes de Setmana Santa els nostres Alevins van guanyar a domicili contra el Lycée bel Air a Sant Pere de Ribes les 4 parts on els costava arrancar els primers minuts de cada part, però quan ja estaven concentrats els hi sortia tot, bon joc en equip i la defensa una mica a millorar.

Cadet femení 22 -C.H. Ràpid Cornella 22

Emocionant partit el que s'ha jugat aquest cap de setmana al pavelló de El Castell d'Esparreguera. El nostre Cadet femení s'enfrontava a uns dels equips capdavanters del grup i no li ha posat les coses fàcils. Avui però, les noies de Sergi Gibert han sortit força concentrades i des dels primers minuts han demostrat que volien guanyar el partit i a la primera part sempre ha marxat per davant del marcador, arribant a la mitja part 11-9. A la segona uns minuts de desconcert, han fet que l'equip visitant és poses pel davant i gràcies a una forta defensa que moltes vegades fregava la sanció han anat mantenint una mínima avantatge en l'electrònic, però aquest cop si, l'equip Esparreguerí no volia cedir una victòria fàcil i han lluitat fins al final, aconseguint un gol en els darrers segons que donaven un just empat a 22 gols.

BM Barbera 34 - Cadet masculí 2003 23

Després d'una jornada sense jugar, el Cadet 2003 es desplaçava a Barbera per enfrontar-se al segon classificat del grup. El partit prometia un bon espectacle, i així va ser. La defensa esparreguerina hi havia de posar molta intensitat per poder frenar l'atac local, un atac molt corpulent i amb força qualitat que eren molt difícils d'aturar. Les jugades dels visitants havien de ser molt treballades per poder marcar, la defensa local amb molta més força obligava a treballar molt l'atac. Així, a poc a poc el Barbera anava agafant distancia en el marcador fins a arribar a la mitja part amb un avantatge de 5 gols, 17-12. A l'inici de la segona part, l'Esparreguera havia de mantenir la intensitat defensiva si volia que el Barbera no marxes més en el marcador. I així ho va fer, en un segon temps molt més encertat en atac que el primer, els nois dirigits per l'Elsa, aconseguien trenar accions que trobaven porteria i mantenien la diferència desfavorable en el marcador. El Barbera, seguia marcant diferencia, tot i la millora dels esparreguerins, la qualitat i la seva major força física feia que els locals continuessin agafant distancia en el marcador. Al final un 33-24, reflectia la clara superioritat del segon classificat del grup, però també va quedar clar, que l'Esparreguera no va baixar en cap moment el nivell, ni posant-li les coses fàcils al rival. Felicitar als nois, que dirigits per l'Elsa, primera vegada sola, han realitzat un gran partit.

C.H. Vilanova 2013 Hipersimply 19 - Cadet masculí 2003 18

Sènior 18 - C.H. Canovelles negre 22

El Sènior masculí s'enfrontava aquest diumenge al Canovelles, un equip situat a mitja taula igual que l'Esparreguera, la qual cosa feia preveure que no es veuria un emocionant partit. El Canovelles però, en els primers minuts ja donava mostres que no s'havia desplaçat per passar l'estona i ràpidament es posava 0-3 en el marcador, en aquest moment l'equip local va reaccionar i ràpidament donant la volta en el marcador i remuntant, durant el primer quart d'hora semblava que el partit estava controlat i tot anava de cara, però va ser un mirall, a poc a poc el Canovelles anava imposant el seu lent i pobre joc però a l'hora productiu, anotant en cada jugada, mentre que l'Esparreguera tenia moltes dificultats per superar la defensa 6-0 de l'equip visitant, d'aquesta manera s'arribava al 9-11 a la mitja part. A la represa, el joc local no va millorar i la falta d'idees en atac es feia palesa, optant per llançaments difícils i decisions equivocades que bolcaven l'equip a una àmplia derrota. Un canvi de defensa a 4-2 intentant robar pilotes i posar en complicacions al Canovelles semblava funcionar al principi però a poc a poc també s'anava esvaint la possibilitat de remuntar a causa de les pèrdues de pilota en atac. Al final 17-22 una derrota sense conseqüències en la classificació però que demostra que l'equip està en hores baixes i hi ha molt treball pel davant.